ΙΒC

Σας καλωσορίζουμε στην σελίδα μας η οποία ελπίζουμε να χρησιμεύσει ως δίαυλος επικοινωνίας. Αρχικά με κατεύθυνση από εμάς προς εσάς με σκοπό να καταστήσουμε γνωστές τις σκέψεις μας για το νεοσύστατο σωματείο, τι θέλουμε να κάνουμε (τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μεσομακροπρόθεσμα) και ΠΩΣ θα το κάνουμε.

Στην συνέχεια φιλοδοξούμε αυτή η σελίδα (και οι άλλοι τρόποι επικοινωνίας που θα χρησιμοποιηθούν) να γίνει διαδραστική όπου θα μπορείτε και εσείς να μαθαίνετε εξελίξεις γύρω από το σωματείο σε όλα τα επίπεδα ΑΛΛΑ και εμείς να παίρνουμε feedback από προτάσεις, σχόλια και προτροπές που θα μας βοηθήσουν να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε αυτό που κάνουμε.

Τις επόμενες ημέρες θα βγει ανακοίνωση σχετικά με την 1η συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες θέλουμε να πορευτούμε, οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι και οι τρόποι υλοποίησης καθώς και μία πρώτη αναφορά στα τεχνικά ζητήματα που θα αφορούν την λειτουργία και εποπτεία του όλου εγχειρήματος.

Σε αυτή την χρονική περίοδο που όλα γύρω μοιάζουν ανυπόφορα και αδύνατα να γίνουν εμείς πιστεύουμε (και θέλουμε να το μεταδώσουμε στα παιδιά κατά κύριο λόγο) πως ότι κάνεις με μεράκι και αγάπη δεν μπορεί παρά να γίνει καλό. Με προσωπικό χρόνο, προσπάθεια, επιμονή, συνεργασία, αλληλεγγύη και διάθεση για συνεχή εξέλιξη μικρά θαύματα μπορούν να γίνονται.

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ο πολιτισμός είναι η βασική αρχή που συμφωνήσαμε όλοι οι συμμετέχοντες ότι θα έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκινάμε με πραγματική διάθεση συμμετοχής σε ένα ταξίδι με προορισμό το ίδιο το ταξίδι. Σας θέλουμε συνοδοιπόρους.