Συνεργάτες

Κιτσούλης Παναγιώτης

Iατρική παρακολούθηση των αθλητών
O επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κιτσούλης Παναγιώτης ο οποίος θα αναλάβει τον τομέα της ιατρικής παρακολούθησης των αθλητών και των παιδιών των ακαδημιών του σωματείου Mini Βιογραφικό Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων το 1990 και υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου ως αγροτικός ιατρός ( 01/91-01/92) Ειδικεύτηκε στην : 1) Γενική χειρουργική (01/92-03/93) στην χειρουργική κλινική του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Γ Χατζηκώνστα, 2) Ορθοπεδική Κλινική του Π.Γ.Ν. Χατζηκώνστα (03/94-03/95), 3) Ορθοπεδική (05/95-06/99) στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.Στα πλαίσια της τελευταίας ασκήθηκε στην Θωρακοχειρουργική στην Χειρουργική Κλινική και στην Νευροχειρουργική στην Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Αναγορεύθηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και έλαβε τον τίτλο της Ορθοπεδικής ειδικότητας (1999). Εργάσθηκε ως fellow στο Allegheny University Hospital, Pittsburgh Pennsylvania USA, στην κλινική Adult Reconstruction (10/99-06/2001). Εκλέχτηκε Λέκτορας Ανατομίας – Ιστολογίας – Εμβρυολογίας του Π.Ι (05/02) και τώρα υπηρετεί ως επίκουρος καθηγητής του Π.Ι. Κατάγεται από το Τέροβο Ιωαννίνων, είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Χαντζιάρα, Ιατρό Παιδίατρο, και έχει δύο κόρες.

Τσιρώνης Θεόδωρος

Νομικος σύμβουλος
Ο δικηγόρος Τσιρώνης Θεόδωρος ο οποίος θα παρέχει τις υπηρεσίες του ως νομικός σύμβουλος στο σωματείο. Mini Βιογραφικό Ο Θοδωρής Τσιρώνης του Ευαγγέλου είναι απόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από τον Ιούλιο του 2009 και μέχρι σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος στο Δικηγορικό Γραφείο «ACTUS, Epirus Legal Consulting» που διατηρεί στα Ιωάννινα, επί της οδού Δωδώνης 20-22. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Είναι, τέλος, ενεργός αθλητής καλαθοσφαίρισης με θητεία σε αρκετά σωματεία των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης.

Θεοχάρους Απόστολος

Διαιτολόγος
Ο διαιτολόγος - διατροφολόγος Θεοχάρους Απόστολος ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης περί ζητημάτων ισορροπημένης διατροφής των αθλητών και των παιδιών των ακαδημιών του σωματείου Mini Βιογραφικό Ο Θεοχάρους Αποστόλης είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής του AΤΕΙ Θεσσαλονίκης.Διετέλεσε την πρακτική του άσκηση στην Αθήνα στο γραφείο του κ. Μανωλαράκη Μανώλη,πρόεδρο της ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος(ΕΔΔΕ).Συνεργάζεται εδώ και μια πενταετία με γνωστά γυμναστήρια των Ιωαννίνων,όπως και με διάφορους καταξιωμένους ιατρούς των Ιωαννίνων.Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τοπικά περιοδικά της Ηπείρου όπου και αρθρογραφεί στο θέμα της υγείας, με εφημερίδες των Αθηνών και τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου στο προσωπικό του γραφείο στα Ιωάννινα.Ειδικεύεται σε προγράμματα διατροφής για:-Υγιεινή Διατροφή,-Παχυσαρκία,-Ανορεξία,-Αθλητές,-Εγκυμοσύνη και θηλασμό,-Παθολογικές καταστάσεις (υπερλιπιδαιμίες, διαβήτης, ανορεξία), -Έλεγχος σωματομετρήσεων (λιπομέτρηση, έλεγχος βασικού μεταβολισμού μυικής μάζας,υγρών σώματος).

Βακατσάς Δημήτρης

Στατιστική παρακολούθηση
Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Βακατσάς Δημήτρης ο οποίος θα αναλάβει την στατιστική παρακολούθηση - εξέλιξη τόσο των αθλητών της αντρικής ομάδας όσο και των (μεγαλυτέρων ηλικιών) παιδιών στις ακαδημίες Mini Βιογραφικό Ο Δημήτρης Βακατσάς είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής σχολής Α.Π.Θ.. Από το 2008 ζει και εργάζεται στα Γιάννενα ως ελεύθερος επαγγελματίας ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εξοικείωση με την χρήση νέων τεχνολογικών εργαλείων στο εργασιακό περιβάλλον καθώς και την στατιστική. Τις τελευταίες 2 σεζόν βοηθούσε εθελοντικά στον τομέα της στατιστικής, τοπικά σωματεία καλαθοσφαίρισης Τις ημέρες αυτές ολοκληρώνεται και η στελέχωση της αντρικής ομάδας του IBC και της επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.
Click to listen highlighted text!